schrijven1_web

Contact

Contactgegevens

Telefoonnummer: +(31) 085-00 14 278
Openingstijden: Wij staan u graag te woord op werkdagen van 08:30 uur tot 17:30 uur.
E-mail: bureau@vtoi-nvtk.nl

Helpdesk

Leden kunnen bij ons terecht voor eerstelijns advies op het gebied van professionalisering (o.a. kwaliteitsborging en verenigingsconvenant), werkgeverschap (o.a. cao Bestuurders en werving/selectie) en belangenbehartiging (o.a. governance en wet- en regelgeving). Dit kan telefonisch en via het contactformulier. Wilt u teruggebeld worden door een van onze medewerkers? Laat dan via het contactformulier uw gegevens achter.

Kennisbank

In de kennisbank treft u de antwoorden aan op de meest gestelde vragen.

Calamiteiten

Op werkdagen zijn wij van 08:30 uur tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +(31) 085-00 14 278. Buiten deze tijden zijn wij bereikbaar op een calamiteiten telefoonnummer. Dit nummer is +(31) 085-22 50 320. Wij willen u vriendelijk verzoeken dit nummer alleen te gebruiken bij calamiteiten die direct opgevolgd moeten worden door het bureau.

Ledenadministratie

Wilt u een adreswijziging doorgeven of personen aan – of afmelden als toezichthouder bij organisaties die al lid zijn van de VTOI-NVTK? Dat kan via onderstaande knop. Wijzigingen doorgeven kan helaas niet per telefoon of e-mail. Voor vragen over publicaties, bijeenkomsten en andere zaken kunt u ons telefonisch of via het contactformulier bereiken. Wij streven ernaar uw vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden.

Privacy

VTOI-NVTK vindt het belangrijk dat er op de juiste manier wordt omgevaan met uw gegevens om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. U kunt hier meer over lezen in onze privacy verklaring.

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. VTOI-NVTK niet aansprakelijk voor enige directe of indirecteschade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Lees hier de volledige disclaimer.

Meer weten?

Het bureau werkt dagelijks aan het versterken van de positie van toezichthouders. Kent u ons (nog) niet en wilt u meer weten over de VTOI-NVTK en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding