schrijven1_web

Contact

Lid worden

De VTOI-NVTK is het grootste platform voor toezichthouders in onderwijs en kinderopvang. Met ruim 4000 toezichthouders en 725 organisaties vormen wij een levende vereniging.

Wilt u ook lid worden van de VTOI-NVTK? Nieuwe leden bieden we een aantrekkelijke korting aan voor de eerste 12 maanden van het lidmaatschap. Lees meer over de vele voordelen van het lidmaatschap en word direct lid!

Kennisbank

De kennisbank is toegankelijk voor leden van onze vereniging. In de kennisbank treft u handreikingen die u kunnen ondersteunen bij goed toezichthouderschap.

Voor vragen over publicaties, handreikingen, bijeenkomsten en andere zaken kunt u ons via het contactformulier bereiken. Wij streven ernaar uw vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden.

Meest gestelde vragen (FAQ)

In de FAQ treft u de antwoorden aan op de meest gestelde vragen.

Ledenadministratie en adreswijzigingen

Wilt u een adreswijziging doorgeven of personen aan– of afmelden als toezichthouder bij organisaties die al lid zijn van de VTOI-NVTK? Dat kan via het contactformulier . Wijzigingen doorgeven kan helaas niet per telefoon of e-mail.

Contact en helpdesk

Wilt u contact opnemen met het bureau van de VTOI-NVTK? Mail naar bureau@vtoi-nvtk.nl.

Leden van onze vereniging kunnen bij ons terecht voor eerstelijns advies op het gebied van professionalisering (o.a. kwaliteitsborging en verenigingsconvenant), werkgeverschap (o.a. cao bestuurders en werving/selectie) en belangenbehartiging (o.a. governance en wet- en regelgeving). Dit kan per mail via bureau@vtoi-nvtk.nl. Wilt u liever teruggebeld worden door één van onze medewerkers? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier.

Calamiteiten

Op werkdagen zijn wij van 08:30 uur tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +(31) 085-00 14 278. Buiten deze tijden zijn wij bereikbaar op een calamiteiten telefoonnummer (hover uw muiscursor op de link om het telefoonnummer weer te geven). Wij willen u vriendelijk verzoeken dit nummer alleen te gebruiken bij calamiteiten die direct opgevolgd moeten worden door het bureau.

Privacy

VTOI-NVTK vindt het belangrijk dat er op de juiste manier wordt omgevaan met uw gegevens om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. U kunt hier meer over lezen in onze privacy verklaring.

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. VTOI-NVTK niet aansprakelijk voor enige directe of indirecteschade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Lees hier de volledige disclaimer.

Meer weten?

Het bureau werkt dagelijks aan het versterken van de positie van toezichthouders. Kent u ons (nog) niet en wilt u meer weten over de VTOI-NVTK en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar bureau@vtoi-nvtk.nl.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding