overleg_web

Gezocht: drie enthousiaste leden voor de werkgroep governancecode kinderopvang

Publicatie:
03 oktober 2018

Gezocht: drie enthousiaste leden voor de werkgroep governancecode kinderopvang

De VTOI-NVTK is op zoek naar drie enthousiaste leden, die namens de toezichthouders willen participeren in de werkgroep governancecode kinderopvang. Deze werkgroep zal bestaan uit leden van de BdKO en de VTOI-NVTK. Onder leiding van externe voorzitter Dr. Stefan Peij wordt de governancecode kinderopvang onder de loep genomen en waar dat nodig is, aangepast. De opdrachtgevers voor de herziening van de code zijn de BdKO en de VTOI-NVTK.

In 2009 is de governance code kinderopvang geschreven in opdracht van de toenmalige NVTK (hierna VTOI-NVTK) en de BdKO in samenwerking met verschillende belanghebbenden. Er is een breed draagvlak gecreƫerd voor de governance code, waar met name de BdKO en de VTOI-NVTK zich voor hebben ingezet. De besturen van de VTOI-NVTK en BdKO hebben geconstateerd dat een herziening/actualisatie/evaluatie wenselijk en nodig is. Er is afgesproken, dat dit project gezamenlijk wordt uitgevoerd door beide verenigingen.

Interesse? In de bijlage leest u meer over het profiel, uitgebreide informatie over het proces en hoe u op deze oproep kunt reageren.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding