shutterstock_250945591

VTOI-NVTK en PO-raad zoeken duo’s (VOL)

Publicatie:
20 februari 2019

VTOI-NVTK en PO-raad zoeken duo’s (VOL)

Hoe pak je als schoolbestuurder en toezichthouder de regie op onderwijskwaliteit? Die vraag staat centraal tijdens de ontwikkelgroepen die de PO-Raad en de VTOI-NVTK organiseren. In de ontwikkelgroepen werken schoolbestuurder en toezichthouder samen aan een effectief samenspel om zo de regie te voeren op onderwijskwaliteit. Samen met je bestuurder deelnemen aan de ontwikkelgroepen? Tijdens de bijeenkomsten worden zowel schoolbestuurders als toezichthouders zich meer bewust van hun huidige rolopvatting. Doel is dat tijdens het traject schoolbestuurders en toezichthouders samen, maar vanuit de eigen verantwoordelijkheid, werken aan de doorontwikkeling van de kwaliteit van onderwijs. Wat gaat er al goed? En welke dingen moeten we veranderen om te werken aan het versterken van de onderwijskwaliteit? Waar nodig werken schoolbesturen tijdens dit traject aan een plan om de scheiding van bestuur en intern toezicht te verbeteren.

Data ontwikkelgroepen
• Donderdag 4 april van 17.00-19.30 uur
• Donderdag 9 mei van 17.00-19.30 uur
• Donderdag 6 juni van 17.00-19.30 uur

De bijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). Tijdens de bijeenkomst wordt er een lichte maaltijd geserveerd. U kunt zich niet voor afzonderlijke bijeenkomsten opgeven, maar alleen voor de serie. Deelname is kosteloos. Het enige dat we van u vragen, is het commitment om alle drie de bijeenkomsten aanwezig te zijn en een actieve bijdrage te leveren.

Aanmelden of vragen?
Aanmelden voor de ontwikkelgroepen kan tot en met donderdag 7 maart door een e-mail te sturen. Voor vragen over de ontwikkelgroepen kunt u terecht bij beleidsadviseur Isadora Huber of bij directeur VTOI-NVTK Geert van der Tang

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding