uitnodiging

September 2023

Publicatie:
29 juni 2023

De stelsels van onderwijs en kinderopvang staan voor grote veranderingen en hebben ook voor uw organisatie en instelling en daarmee ook voor de Raad van Toezicht gevolgen. Er wordt veel gevraagd van uw aanpassingsvermogen maar ook van uw bereidheid om binnen regionale verbanden intensief samen te werken aan het behoud van een hoogwaardig aanbod van onderwijs en kinderopvang, ondanks alle grote problemen die er met name zijn op de arbeidsmarkt.

De VTOI-NVTK heeft met de code Goed Toezicht invulling gegeven aan deze maatschappelijke opdracht en de principes uit de code verder uitgewerkt in de “basiskenmerken van goed toezicht”; een vorm van dienstverlening die onze leden helpt om de kwaliteit van toezicht op gewenst niveau te brengen en te houden. Daarmee geeft de VTOI-NVTK gehoor aan de oproep van de samenleving om de professionalisering van de Raden van Toezicht minder vrijblijvend te maken.

Daarom organiseert de VTOI-NVTK in de maanden juni en september voor alle zittende (vice) voorzitters een eendaagse interactieve sessie op verschillende locaties in ons land. In deze sessies wordt je bijgepraat over het denken over toezicht en over de meest actuele ontwikkelingen en de positie van de VTOI-NVTK hierin. Met vanzelfsprekend aandacht voor het functioneren van de Raden van Toezicht en de sleutelpositie die de (vice) voorzitters vervullen in de professionele ontwikkeling van de Raden.

Overzicht bijeenkomsten
11 september 2023: Van der Valk Hilversum, Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes (Laren)
12 september 2023: Van der Valk Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven
27 september 2023: Fletcher Rotterdam, Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam
28 september 2023: Fletcher Rijssen, Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461 PA Rijssen

Aanmelden
U kunt zich hier registreren. De kosten bedragen:

€ 295,00 voor leden van VTOI-NVTK
€ 395,00 voor niet-leden van VTOI-NVTK

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding