USN Skip to Content USN Skip to Footer

VTOI-NVTK zoekt 3 nieuwe leden voor de cao-onderhandelingsdelegatie 

16-10-2024 00:00:00

Door het aanstaande vertrek van een aantal onderhandelaars zijn er met ingang van 1 januari a.s. vacatures ontstaan voor 3 leden van VTOI-NVTK als lid van de onderhandelingsdelegatie. Heb je interesse? Laat het ons weten voor 15 november. 

Onderwerpen

Het gaat primair om overleg over de cao voor bestuurders in het funderend onderwijs. Voor statutair bestuurders van samenwerkingsverbanden onderzoekt de VTOI-NVTK momenteel of er voor hen ook een arbeidsvoorwaardenregeling kan worden gemaakt.

Vanuit je rol als lid van de onderhandelingsdelegatie overleg je intern binnen VTOI-NVTK met de uitvoerend bestuurder en de juridisch adviseur en voer je extern onderhandelingen met de Vereniging van Onderwijsbestuurders (VvOB).

Onderwerpen van overleg zijn naast het afsluiten en de uitvoering van de cao het door de RvT’s gevoerde remuneratiebeleid en de advisering daarover vanuit sociale partners.

Vervolg

De onderhandelingsdelegatie van VTOI-NVTK legt een behaald onderhandelingsresultaat voor aan de leden in het po en vo. Uiteindelijk stemt het bestuur van VTOI-NVTK al dan niet in met de nieuwe cao.

Kenmerken

Voor deze functie vragen wij leden met affiniteit met HRM-beleid in brede zin en arbeidsvoorwaardenbeleid in het bijzonder. Kennis van de cao voor bestuurders in het funderend onderwijs alsmede de reguliere cao’s in po en vo strekken tot aanbeveling.

Voor dit voor de hele vereniging belangrijke werk kun je rekenen op een passende vergoeding. Uiteraard zullen wij een programma samenstellen waardoor je goed beslagen ten ijs komt.

Stuur je reactie voorzien van een korte motivatie voor 15 november naar Geert van der Tang, uitvoerend bestuurder VTOI-NVTK, g.vandertang@vtoi-nvtk.nl