webinar

Jaarcongres 2021: "Toezichthouden is mensen- én meesterwerk!"

Publicatie:
07 december 2021 - 8:00 uur

Inspirerend jaarcongres 2021: een middag vol interactie, verbinding en kennis- en ervaringsuitwisseling!


Op donderdag 2 december vond het VTOI-NVTK jaarcongres plaats. Met honderden toezichthouders uit het onderwijs en de kinderopvang in de (online) zaal kijken wij terug op een inspirerend, verbindend en leerzaam congres.

Toezichthouders en sprekers bedankt!
Wij danken alle deelnemers hartelijk voor alle waardevolle input, enthousiasme en aanwezigheid. Speciale dank gaat uit naar dagvoorzitter Karim Amghar, sprekers Ageeth Nijboer en Erica Aalsma en transitiekundige Jan Rotmans. Hun positieve energie, interessante verhalen en belangrijke inzichten maakte het een enerverende en inspirerende middag, zélfs via het scherm!

"Toezichthouden is mensen- én meesterwerk!"

- Karim Amghar, dagvoorzitter VTOI-NVTK jaarcongres 2021

E-learning 'Code Goed Toezicht' nu beschikbaar
In 2020 is de Code Goed Toezicht verschenen, waarin 7 principes van goed toezicht worden benoemd. Maar wat betekenen de principes voor uw eigen praktijk? Wat zijn achterliggende ideeën en hoe kunt u er invulling aangeven in de weerbarstige praktijk van alle dag? Dat leert u in de E-learning Code Goed Toezicht waarin alle 7 principes worden verdiept en verkend. Elk principe is uitgewerkt aan de hand van een online college, gevolgd door een Best Practice en een vraagstelling waarover u met uw collega-toezichthouders kunt doorpraten. Verwacht een interessante mix van theorie en casuïstiek!

Bestel de E-learning direct via deze button!

Download presentaties van sprekers
Heeft u ook zo genoten van de presentaties van Karim Amghar, Ageeth Nijboer, Erica Aalsma en Jan Rotmans? Wilt u hun presentaties nog eens nalezen of bespreken met leden uit uw Raad van Toezicht? De presentatie van Karim Amghar kunt u hier inzien. De video's van Ageeth Nijboer en Erica Aalsma kunt u terugkijken op ons YouTubekanaal. De presentatie van Jan Rotmans kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding