pexels-photo-1809342

Hard copy publicatie werkgeversbeleid bestellen

Publicatie:
21 juli 2020

De nieuwe publicatie ‘De smalle én brede werkgeversrol van de Raad van Toezicht’, geschreven door Monika Milz verbonden aan Governancesupport in opdracht van de vereniging is verschenen. Met deze publicatie willen we je helpen om de werkgeversrol van de raad van toezicht zo goed mogelijk te vervullen binnen de kinderopvang en het onderwijs. De afbakening van de toezicht- en werkgeversrol zal per organisatie verschillen, maar het doel is altijd om als toezichthouder proactief bij te kunnen dragen aan de kwaliteit en continuïteit van de organisatie en daarmee de ontwikkeling en ontplooiing van onze kinderen, scholieren en studenten.

De publicatie behandelt in 90 vragen de meest uiteenlopende aspecten van de veranderende rol van de Raad van Toezicht in de rol van werkgever. Daarnaast is de publicatie een belangrijk hulpmiddel voor de Raden van Toezicht bij het voortdurend actueel houden van hun werkgeverstaken, die verder reiken dan alleen de bestuurder.


Wilt u de publicatie “De smalle en brede werkgeversrol van de Raad van Toezicht" over werkgeversbeleid graag hard copy ontvangen? Meldt u snel aan via onderstaand formulier en u vindt de nota binnenkort op de deurmat. De publicatie kost €12,50 per stuk exclusief verzendkosten.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding