shutterstock_503098276

Gezocht: leden voor de voordrachtscommissie

Publicatie:
06 februari 2019

Gezocht: voorzitter en twee leden voor de voordrachtscommissie

In het bestuur van de VTOI-NVTK zijn twee vacatures ontstaan voor nieuwe bestuursleden door het aflopen van de zittingstermijn. Medio maart zullen we starten met de werving en selectie van bestuursleden. Bij de VTOI-NVTK is de voordrachtscommissie verantwoordelijk voor deze procedure.

Voor de voordrachtscommissie zijn we op zoek naar 3 kandidaten: 1 voorzitter en twee leden.

Als lid van de commissie heeft u verschillende verantwoordelijkheden. Naast toezien op het correcte verloop van het voordrachtsproces en de werving/selectie van de kandidaten, wordt u ook gevraagd verantwoording af te leggen aan de ALV van de VTOI-NVTK over de werkzaamheden van de commissie. VTOI-NVTK is op zoek naar betrokken en enthousiaste leden die hun schouders willen zetten onder deze uitdagende opdracht en die zich duidelijk herkennen in het profiel. Het spreekt voor zich, dat u beschikt over ruime toezichthoudende ervaring in één van de onderwijssectoren en/of kinderopvang en een actief en betrokken lid van de vereniging bent. U hebt kennis van en ervaring met (strategische) HRM – zaken en bent bij voorkeur lid van de remuneratie/werkgeverscommissie van uw eigen intern toezichtsorgaan. Voor de overige competenties die gevraagd worden, kunt u het profiel raadplegen.

Interesse?

U kunt zich kandidaat stellen door een mail te sturen naar bureau@vtoi-nvtk.nl met daarin een (korte) motivatie en uw CV. Dit kan tot en met 22 februari 2019. Wilt u eerst meer informatie? Neemt u dan contact op met het bureau van de VTOI-NVTK via 079-3639104 of per mail aan bureau@vtoi-nvtk.nl.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding