verrekijker_web

Gezocht: een enthousiast lid voor onze redactiecommissie uit de sector kinderopvang

Publicatie:
06 december 2018

Gezocht: een enthousiast lid voor onze redactiecommissie uit de sector kinderopvang

De VTOI-NVTK brengt drie keer per jaar haar eigen magazine uit, Toezien. De inhoud van Toezien wordt samengesteld door de redactiecommissie. De redactiecommissie bestaat uit actieve toezichthouders die lid zijn van de VTOI-NVTK en een externe eindredacteur. De commissie wordt ondersteund door het bureau van de VTOI-NVTK. De reactiecommissie schrijft eveneens het grootste deel van de artikelen zelf. Het is dus belangrijk dat u ervaring dan wel affiniteit hebt met het schrijven van artikelen. Per editie komt het neer op 1 tot 2 artikelen per lid van de redactiecommissie.

Praktisch

De benoeming geldt voor de periode dat de opdracht van kracht is; een periode van drie jaar. Herbenoeming is mogelijk voor eenzelfde periode. De commissie komt 4 tot 6 keer per jaar bij elkaar in Zoetermeer.
De VTOI-NVTK biedt u een onkostenvergoeding op basis van de vastgestelde regeling voor commissiewerk.

Selectie

De selectie wordt gedaan door de directeur van de VTOI -NVTK en de voorzitter van de redactiecommissie. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten zal worden gekeken naar:

  • Functionele aspecten (kennis, kunde en vaardigheden)
  • Persoonsgebonden aspecten (gender, leeftijd, achtergrond, netwerk)
  • Teamaspecten (specialisatie en rol)
Interesse?

U kunt zich kandidaat stellen door een mail te sturen naar bureau@vtoi-nvtk.nl met daarin een (korte) motivatie en uw CV. Wilt u eerst meer informatie? Neemt u dan contact op via 079-3639104 of mail bureau@vtoi-nvtk.nl.

Bent u geïnteresseerd en intern toezichthouder in een andere sector dan kinderopvang? U kunt altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding