02-welkom-pexels-rodnae-productions-7282139

Gastheer van het jaarcongres van de VTOI-NVTK?!

Publicatie:
16 juni 2022

Op donderdag 1 december wordt het jaarcongres van de VTOI-NVTK gehouden. Het programma kent een inhoudelijk online gedeelte en een middagdeel met bezoeken aan leden van de VTOI-NVTK op verschillende plekken in het land. Wie wil 's middags een deel van de jaarcongresgasten op de eigen locatie ontvangen?

Thema van de dag is: ‘grip op kwaliteit’. Tijdens het middagprogramma willen we graag kwaliteit in de praktijk laten zien. Hoe gaan onze leden om met de grote vraagstukken die onderwijs en kinderopvang steeds meer ervaren? Of het nu gaat om de enorme tekorten op de arbeidsmarkt of de toenemende maatschappelijke druk in en na de coronacrisis, voor iedere instelling ligt er een complexe uitdaging.

En daarom zoeken wij instellingen die ons in hun eigen omgeving laten zien wat ze doen om die grote problemen het hoofd te bieden en zich tegelijkertijd niet laten afleiden om goed onderwijs en kinderopvang te verzorgen.

Wij zouden graag op locatie in gesprek gaan met het bestuur en de raad van toezicht en maken samen met jullie een programma-opzet. Ook de vorm is vrij te bepalen. Of het nu gaat om een rondetafelgesprek of een ‘walking around’: de gastheer/vrouw mag het zelf bepalen.

Wie worden uitgenodigd voor het jaarcongres? Vanzelfsprekend de toezichthouders in onderwijs en kinderopvang, maar ook vertegenwoordigers van het ministerie van OCW, de Onderwijsinspectie en de branche- en sectororganisaties nemen in de regel deel aan onze jaarcongressen. Wij zullen vooralsnog groepen van maximaal 30 personen formeren. En we proberen daarbij te zorgen voor een goede spreiding over het land.

Belangstelling? Mail Nadine Jansen (verenigingsmanager) via bureau@vtoi-nvtk.nl.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding