lezen_web

Cao Bestuurders PO gereed!

Publicatie:
09 oktober 2018

Cao Bestuurders PO gereed - op weg naar 2020!

De teksten voor de nieuwe Cao Bestuurders Primair Onderwijs zijn gereed. Deze teksten zijn uitwerkingen van het onderhandelaarsakkoord van dinsdag 10 juli jl. Uit de raadpleging is gebleken, dat de leden van beide verenigingen eensgezind achter het akkoord staan!

Afspraken

De CAO PO 2018 - 2019 geldt vanaf 1 september 2018 en heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Werkgevers en werknemers spreken zich in de preambule opnieuw positief uit over de gedeelde visie op de toekomst met daarbij horende afspraken voor een Cao Bestuurders ná 2020. Los van de afspraken over salarisontwikkeling, bovenwettelijke uitkeringen en technische aanpassingen, is het bestuur van de VTOI-NVTK blij dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt over professionaliseringsthema’s.

Cao-teksten

U kunt de volledige cao hier downloaden. Ook is er een notitie geschreven over het berekenen van de eenmalige uitkering. Voor onze toezichthoudende leden is er tevens aanvullende informatie beschikbaar achter de inlog: een notitie over de werkkostenregeling (wkr) en een notitie over de WNT.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met bureau van de VTOI-NVTK (toezichthouders en administratiekantoren) of de BvPO (bestuurders).

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding