lunch

Nieuwe reeks online lunch- en werkcolleges

Elke maand organiseert de VTOI-NVTK een online lunchcollege. In slechts 45 minuten (van 12:00 tot 12:45 uur) wordt u bijgepraat over relevante en actuele ontwikkelingen uit het onderwijs en de kinderopvang. Aansluitend vind een interactief en verdiepend werkcollege plaats, waarin u in gesprek gaat met experts over herkenbare casussen uit de dagelijkse praktijk.

Schuift u ook dit najaar weer aan? Meld u direct aan via onderstaand formulier!


Hoe krijgt u als toezichthouder begrip van en grip op digitalisering?

18 november | 12:00 - 12:45 | Lunchcollege met Marvin Reuvers

De wereld van het onderwijs verandert de komende tien jaar meer dan ooit. Door digitalisering en IT-innovatie zal de manier van het aanbieden en verzorgen van onderwijs en kinderopvang drastisch veranderen. Dit heeft niet alleen gevolgen voor docenten en leerlingen, maar ook voor besturen en raden van toezicht.

Waar dient u als toezichthouder op voorbereid te zijn? Hoe zorgt u ervoor dat u grip heeft op snel opvolgende digitale middelen? Op donderdag 18 november praat Marvin Reuvers (Onderwijsadviseur bij De Rolf Groep) u bij over toekomstgericht onderwijs; beleid en gebruik van technologie passeert de revue, maar ook onderwerpen als informatiebeveiliging en gegevensbescherming worden aangestipt. Kortom, een college die u niet wil missen!

Sluit u online aan? Meld u aan via onderstaand formulier. UPDATE: Aanmelden voor het lunchcollege op 28 oktober met Willem van Leeuwen is niet meer mogelijk.

Aansluitend vind een interactief en verdiepend werkcollege plaats. Daarvoor kunt u zich binnenkort apart aanmelden.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding