compas_web

Aanmelden VTOI-NVTK

Heeft u vragen over het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact op!

Gegevens organisatie

Secundaire sector(en)

Contactpersoon secretariaat

De contactpersoon kan niet de naam van de bestuurder of directeur zijn. U kunt hier de gegevens van het directiesecretariaat invullen of de bestuurssecretaris. Een algemeen adres (bestuurssecretariaat@organisatie.nl) is de beste optie. Op het e-mailadres van de contactpersoon ontvangt u ook de digitale factuur. Wanneer u de factuur op een ander adres wenst te ontvangen (bijvoorbeeld facturen@organisatie.nl), dan kunt u dit hieronder aangeven bij ‘afwijkend factuuradres’.

Afwijkend factuuradres

Wij gebruiken het e-mailadres van de contactpersoon voor het versturen van de factuur. U kunt hieronder, indien gewenst een afwijkend factuuradres opgeven.

Afwijkend correspondentieadres

Wij gebruiken bovenstaande adresgegevens voor het versturen van post. U kunt hieronder, indien gewenst een afwijkend correspondentieadres opgeven.

Ledengegevens

Hier vult u alleen de gegevens in van de toezichthouders. U kunt leden toevoegen of verwijderen door op de rode knop te drukken.

E-mailadres bevestiging inschrijving leden

U ontvangt op dit e-mailadres de bevestiging van de inschrijving. U vult hier bij voorkeur het e-mailadres van de contactpersoon van het secretariaat in.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding