default_agenda_breed-1780x400-44-38-q85

Toezicht op strategievorming (vol)

Datum
08 november 2018 - 10:00
Plaats in agenda
Locatie
Omgeving Utrecht

Toezicht op strategievorming

Let op! Dit is een bijeenkomst van de VTOI-NVTK academie. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €495,- voor leden en €595,-voor niet-leden.

Een excellente strategie zorgt ervoor dat een organisatie substantieel beter presteert op de beoogde prestatievelden ten opzichte van andere aanbieders. Dat is dé reden om een strategie te voeren. En dat is ook dé reden om je als raad van toezicht bezig te houden met de ontwikkeling en het monitoren van de strategie van de eigen onderwijsinstelling en de kinderopvanginstelling. Veelal besteedt de raad van toezicht een groot deel van haar tijd aan het achteruitkijken. Hoe is het gegaan met de instelling? Minstens zo belangrijk is de blik naar voren. Immers, het verleden kunnen we niet meer veranderen. Maar op de toekomst kunnen we op z’n minst invloed uitoefenen.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Let op!

Gebruik maken van de functie "Plaats in de agenda" betekent niet dat u zich hebt opgegeven voor deze bijeenkomst. Dat kan slechts door het invullen van het formulier, waarna u per e-mail een bevestiging ontvangt.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding