default_agenda_breed-1780x400-44-38-q85

Toezicht op onderwijskwaliteit - editie 3 (vol)

Datum
30 oktober 2018 - 10:00
Plaats in agenda
Locatie
Omgeving Utrecht

De essentie van onderwijs

Let op! Dit is een bijeenkomst van de VTOI-NVTK academie. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €495,- voor leden en €595,-voor niet-leden.

Van de moderne toezichthouder wordt verwacht dat hij zicht heeft op kwaliteit in het primaire proces. Tijdens deze compacte eendaagse opleiding krijgt u inzicht op welke manier u als toezichthouder zicht krijgt en houdt op de kwaliteit van onderwijs. En überhaupt, hoe naar de definitie van de kwaliteit van onderwijs kan worden gekeken. Op welke manier laat u zich informeren? Welke informatiebronnen kunt u gebruiken en welke kwaliteitssystemen zijn te onderscheiden? Hoe kunt u nagaan dat de cijfers en indicatoren die u aangereikt krijgt ook daadwerkelijk overeenkomen met de praktijk? Hoe geeft u invulling aan het modern toezichthouderschap als het gaat om het ontvangen en juist interpreteren van signalen? Hoe gaat u om met dilemma’s op het gebied van kwaliteit, zoals die tussen onderwijsrendement en andere, minder meetbare opbrengsten van onderwijskwaliteit?

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Let op!

Gebruik maken van de functie "Plaats in de agenda" betekent niet dat u zich hebt opgegeven voor deze bijeenkomst. Dat kan slechts door het invullen van het formulier, waarna u per e-mail een bevestiging ontvangt.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding