default_agenda_breed-1780x400-44-38-q85

Toezicht op kwaliteit in de kinderopvang

Datum
04 december 2018
Plaats in agenda
Locatie
Omgeving Utrecht

Let op! Dit is een bijeenkomst van de VTOI-NVTK academie. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €495,- voor leden en €595,-voor niet-leden.

Van de moderne toezichthouder wordt verwacht dat hij zicht heeft op kwaliteit in het primaire proces. Tijdens deze compacte eendaagse sessie krijgt u inzicht op welke manier u als toezichthouder zicht krijgt en houdt op de kwaliteit van de kinderopvang. Welke definitie hanteert u van kwaliteit? Is kwaliteit een onlosmakelijk onderscheidend element in de strategie van de organisatie en hoe percipiëren de ouders dat? Op welke manier laat u zich informeren?
Welke informatiebronnen kunt u gebruiken en welke kwaliteitssystemen zijn te onderscheiden?Wat meten de meetinstrumenten eigenlijk en is dat in lijn met het primaire onderwijs in uw regio? Hoe kunt u nagaan dat de cijfers en indicatoren die u aangereikt krijgt ook daadwerkelijk overeenkomen met de praktijk?
Hoe geeft u invulling aan het modern toezichthouderschap als het gaat om het ontvangen en juist interpreteren van signalen? Hoe gaat u om met dilemma’s op het gebied van kwaliteit, zoals die tussen onderwijsrendement en andere, minder meetbare opbrengsten van kwaliteit? Dit zijn vragen die onder meer aan de orde komen in deze opleiding.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding