default_agenda_breed-1780x400-44-38-q85

Themabijeenkomst "Werkgeverschap onder de loep"

Datum
25 april 2019 - 16:15
Plaats in agenda
Locatie
Valk hotel te Nootdorp

Op donderdag 25 april nodigen we u graag uit voor de themabijeenkomst “Werkgeverschap onder de loep”.
Tijdens deze bijeenkomst maken we kennis met inleider Maurits Derksen, organisatiesocioloog met heeft ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in internationale management-en directiefuncties. Maurits Derksen is bestuurder, toezichthouder en voorzitter van de remuneratiecommissie. Wellicht kent u hem al uit een eerdere uitgave van Toezien waarin hij geschreven heeft over werkgeverschap.

Maurits Derksen: “Het is een belangrijke verantwoordelijkheid van de raad van toezicht om invulling te geven aan het werkgeverschap naar de bestuurder. Naast het toezien op de jaarrekening en het geven van advies, wordt de werkgeversrol vaak in een adem genoemd vanuit de gedachte dat de raad van toezicht hier toch echt voor staat. Maar hoe gaat het eigenlijk met het invullen van deze werkgeversrol? En als we de bestuurder hierna zouden vragen, wat zou zij/hij dan hier eerlijk op antwoorden? En als de toezichthouders naar zichzelf kijken, hoe oordelen zij dan over hun presteren? Maurits Derksen gaat graag met u in open dialoog om dit uiterst interessante en belangrijke onderwerp te bespreken . Op een open, oprechte en confronterende manier die tot nadenken beweegt en tot ons zelf laat komen, over wat wij van het werkgeverschap "bakken" waarbij we van elkaar leren en tot een mogelijk verdere professionalisering van ons eigen werkgeverschap komen... Dit is zeker ook in het belang van de bestuurder, die immers recht heeft op een professionele werkgever”.

Deze bijeenkomst vindt plaats bij van der Valk hotel te Nootdorp en vangt aan om 16.15 uur. We sluiten rond 18.30 uur af. Tijdens de bijeenkomst wordt een lichte maaltijd verzorgd.

U kunt zich aanmelden via bureau@vtoi-nvtk.nl o.v.v. onderstaande, ingevulde tekst:

Goedendag,

Hierbij geef ik me op voor de bijeenkomst “Werkgeverschap onder de loep'.
Naam:
Organisatie:

We zien er naar uit u te ontmoeten op donderdag 25 april.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding