lunchcollege

Online werkcollege over samenwerken in het onderwijs

Datum
23 september 2021 - 13:00
Plaats in agenda
Locatie
Zoom

Meld u vandaag nog aan voor de werkcolleges van de VTOI-NVTK!


Elke maand organiseert de VTOI-NVTK een online lunchcollege. Dit najaar voegt de VTOI-NVTK daar ook interactieve en verdiepende werkcolleges aan toe. Tijdens de werkcolleges gaat u in gesprek met experts over herkenbare casussen uit de dagelijkse praktijk. Schuift u ook aan? Meld u direct aan via onderstaand formulier!

Van samenwerken tot fuseren: hoe gaat u daar als Raad van Toezicht mee om?

Werkcollege met Jos van Elderen & Hans Sandtke / 23 september 2021 / 13:00 - 14:00

Het eerste werkcollege vindt plaats op 23 september van 13:00 tot 14:00 uur via Zoom (aansluitend op het lunchcollege dat die dag van 12:00 tot 12:45 uur plaatsvindt). Jos van Elderen en Hans Sandtke met u in gesprek over respectievelijk samenwerkingsverbanden tussen onderwijs (PO en VO) en kinderopvang en fusieprocessen in het PO. Heeft u een brandende vraag over samenwerken in het onderwijs? Schrijf deze alvast op en ga tijdens het werkcollege met deze experts en mede-toezichthouders in gesprek!

Dit werkcollege sluit aan bij het lunchcollege dat op dezelfde dag van 12:00 - 12:45 uur plaatsvindt. U kunt beide sessies echter apart van elkaar volgen. Heeft u zich nog niet ingeschreven voor het lunchcollege? Doe dat dan snel via dit inschrijfformulier.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding