lunchcollege

Lunchcollege met Tineke Onink

Datum
24 juni 2021 - 12:00
Plaats in agenda

Wat zijn de succesfactoren van samenwerkingsverbanden (IKC's) tussen kinderopvang en primair onderwijs?

24 juni | 12:00 - 12:50 | Lunchcollege met Tineke Onink

Om kinderen goed voor te bereiden op hun toekomst is samenwerking tussen kinderopvang en primair onderwijs essentieel. Vaak – maar niet uitsluitend - wordt deze samenwerking vormgegeven in Integrale Kind Centra (IKC's). Wat zijn de succesfactoren van een goede samenwerking? En wat zijn de ontwikkelingen van het toezicht op deze nieuwe samenwerkingsverbanden?

Tijdens het lunchcollege op donderdag 24 juni deelt Tineke Onink (bestuurder/directeur Stichting Rijswijkse Kinderopvang en toezichthouder Trinamiek) haar kennis en visie over samenwerkingsverbanden tussen primair onderwijs en kinderopvang. Na afloop van het college is er ruimte om vragen te stellen.

Bent u er online bij? Meld u aan via onderstaand formulier.

Over de spreker
Tineke Onink is bestuurder/directeur van een kinderopvangorganisatie en toezichthouder binnen het onderwijs. In die twee verschillende rollen heeft zij de afgelopen jaren een verschuiving gemerkt van het geformaliseerde en resultaatgerichte toezicht naar een toezicht wat zich wil bewegen naar een waardegericht toezicht. Volgens haar is samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs van vitale betekenis en essentieel belang voor de maatschappij en de ontwikkeling van kinderen.

tineke-onink

Schuift u bij het online lunchcollege aan?
Kortom, schuift u donderdag 24 juni aan bij het online lunchcollege met Tineke Onink over samenwerkingsverbanden tussen kinderopvang en primair onderwijs? Meld u aan via onderstaand formulier.

Spreker
Tineke Onink, bestuurder/directeur Stichting Rijswijkse Kinderopvang en lid Raad van Toezicht Trinamiek

Thema
Samenwerkingsverbanden tussen kinderopvang en primair onderwijs

Datum
Donderdag 24 juni

Tijd
12:00 – 12:50

Aanmelden
Meld u aan via onderstaand formulier.

* Bij afmelding vóór 23 juni worden geen kosten in rekening gebracht. Zegt u later af? Dan wordt €25 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding