brooke-lark-jupoxxrndca-unsplash

Online lunchcollege met Anthon van der Horst

Datum
29 maart 2023 - 12:00
Plaats in agenda
Locatie
Online

Lunchcollege 29 maart: Boardroomdynamics- teamvorming in de RvT

Anthon van der Horst gaat tijdens dit lunchcollege in op de groepsdynamische processen die zich binnen een RvT voltrekken in het samenspel tussen bestuur en toezicht en tussen toezichthouders onderling. Wat zijn daarbij terugkerende dilemma's en hoe smeed je een succesvolle tandem tussen bestuur en RvT? Zijn de afspraken van en in de RvT over de wijze waarop toezicht wordt gehouden voldoende ‘doorleefd’, gedragen en vastgelegd en hoe groot is het risico op misverstanden, rolverwarring en conflicten? Voeren we als RvT's het goede gesprek met elkaar en met de bestuurder(s)?

Anthon van der Horst (Executive adviseur)

Met veel enthousiasme werkt Anthon voor bestuurders, toezichthouders, managers en potentials die zicht willen krijgen op het functioneren van eigen of andermans bestuurlijke of management kwaliteiten. Hij kijkt door de ogen van de directe collega, het team, de stakeholder of de organisatie en gaat indringend het gesprek aan in het kader van een evaluatie/assessment of coachingstraject.

Met behulp van ruim 30 jaar ervaring, publicaties en lezingen over leiderschap, charisma, organisatiepsychologie én ruim 60 jaar nieuwsgierigheid naar mensen, hun drijfveren functies en organisaties, doet hij zijn advieswerk. Anthon ondersteunt bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de balans in alle eisen waaraan de toezichthouders en bestuurder(s) moeten voldoen.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding