default_agenda_breed-1780x400-44-38-q85

Leergang voor de voorzitter

Datum
13 maart 2019 - 10:00
Plaats in agenda
Locatie
Omgeving Utrecht

Voor raden van toezicht en raden van commissarissen

Deze leergang wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit zowel de NVTZ als de VTOI-NVTK kunnen zich hiervoor aanmelden.
Aan toezichthouders worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Dit geldt des te meer voor de voorzitter van de raad van toezicht. De complexiteit van een organisatie werkzaam in het maatschappelijk veld zoals de zorg, de kinderopvang of het onderwijs vereisen kennis en kunde om ruim en reflectief te denken en tegelijkertijd scherp toezicht te houden. De voorzitter moet met de raad van toezicht een professioneel toezichtkader bieden, opdat de bestuurder(s) de organisatie in goede banen kan leiden. Daarom is het essentieel dat de voorzitter de juiste bagage heeft qua kennis, inzichten, attitude en vaardigheden om aan de rol van de raad van toezicht én het samenspel met het college van bestuur of raad van bestuur invulling te geven.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Let op!

Dit is een bijeenkomst van de VTOI-NVTK academie. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €1495,- voor leden en €1895,-voor niet-leden.
Gebruik maken van de functie "Plaats in de agenda" betekent niet dat u zich hebt opgegeven voor deze bijeenkomst. Dat kan slechts door het invullen van het formulier, waarna u per e-mail een bevestiging ontvangt.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding