pexels-photo-3184325

Digitale Kwaliteitstafel | Werkgeverschap

Datum
27 mei 2020 - 14:30
Plaats in agenda
Locatie
Zoom

De inschrijving voor de Online Ontmoetingen zijn gesloten, omdat het maximale aantal deelnemers voor de bijeenkomsten en de bijbehorende wachtlijsten zijn bereikt.

Als alternatief voor de afgelaste Kwaliteitstafels, organiseren we tijdens de 'Online Ontmoetingen' in mei vier digitale Kwaliteitstafels.

Digitale Kwaliteitstafels

De gezamenlijke werkagenda voor de kwaliteit en professionalisering van het intern toezicht in het voortgezet onderwijs is vastgesteld, maar de concrete invulling van de nieuwe koers ligt nog open. We willen als vereniging samen onze toekomst concretiseren. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening. De tien onderwerpen uit de werkagenda zijn geclusterd in vier thema’s die elk de basis vormen voor één van de online bijeenkomsten. Tijdens de Kwaliteitstafels kunt u in een open gesprek onder leiding van twee facilitators meepraten over de invulling van de vier thema’s. In deze interactieve werkvorm is veel ruimte voor ervaringsuitwisseling en casuïstiek. Uiteraard is er tijdens de digitale Kwaliteitstafel ook gelegenheid om met elkaar te praten over de gevolgen van corona op onze sectoren en de specifieke invloed op het thema dat centraal staat tijdens de sessie.

Bij elke Kwaliteitstafel zijn een bestuurslid en een lid van de Kwaliteitscommissie aanwezig. De sessies vinden plaats via het gebruiksvriendelijke programma Zoom. Als u zich aanmeldt, ontvangt u een uitgebreide handleiding en wordt u uitgenodigd voor een optioneel testmoment op woensdag 6 mei van 11.30-12.30 uur.


Werkgeverschap
Hoe vullen we de rol van werkgever kwalitatief goed in?

Datum: woensdag 27 mei
Tijd: 14.30-15.00 uur inloop | 15.00-16.30 sessie
Locatie: Zoom (link ontvangt u één week voorafgaand)
Kwaliteitscommissie: Maurits Derksen
Bestuur: Joke Hubert

De werkgeversrol en de relatie met het bestuur zijn belangrijke onderdelen van het takenpakket van de toezichthouder. Tijdens deze sessie praten we door middel van een interactieve werkvorm onder leiding van twee facilitators met elkaar over het vormgeven van deze taak. Hoe geven we nu invulling aan het werkgeverschap? Bespreeken we voldoende actuele vraagstukken als het lerarentekort, werkdruk en digitalisering? Wat verlangen bestuurders van ons?

Deelname is kosteloos

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding