pexels-photo-3184325

UITGESTELD - Kwaliteitstafel | Kwaliteit van toezicht

Datum
01 april 2020 - 14:30
Plaats in agenda
Locatie
De Fietser | Akulaan 2, 6717 XN Ede

Deze Kwaliteitstafel heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst en dan nemen we twee weken voor aanvang contact met u op of u alsnog kunt deelnemen.

Kwaliteitstafels

De gezamenlijke werkagenda voor de kwaliteit en professionalisering van het intern toezicht in het voortgezet onderwijs is vastgesteld, maar de concrete invulling van de nieuwe koers ligt nog open. We willen als vereniging samen onze toekomst concretiseren. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening. De tien onderwerpen uit de werkagenda zijn geclusterd in vijf thema’s die elk de basis vormen voor één van de bijeenkomsten. Tijdens de Kwaliteitstafels kunt u in een open gesprek onder leiding van twee facilitators meepraten over de invulling van de vijf thema’s. In deze interactieve werkvorm is veel ruimte voor ervaringsuitwisseling en casuïstiek. Bij elke Kwaliteitstafel zijn een bestuurslid en twee leden van de Kwaliteitscommissie aanwezig om u te ontvangen. De sessies vinden plaats op inspirerende locaties door het hele land. We starten de middag met koffie en thee en sluiten af met een borrel en een kleine maaltijd.


Kwaliteit van toezicht (wachtlijst)
Hoe werken we aan onze interne kwaliteit?

Datum: UITGESTELD (nieuwe datum volgt)
Tijd: 14.30-15.00 uur inloop | 15.00-18.00 sessie | 18.00 uur borrel
Locatie: De Fietser | Akulaan 2, 6717 XN Ede
Kwaliteitscommissie: Monica Robijns en Jan Hoek
Bestuur: Dick de Boer

Het gebruik van interne instrumenten voor kwaliteitsonderhoud van de zittende toezichthouders is een veelbesproken thema in de sector. In deze sessie bespreken we door middel van een interactieve werkvorm onder leiding van twee facilitators op welke manier we onze eigen kwaliteit kunnen peilen en blijven verbeteren. Welke methodes passen we nu al toe en kunnen we met elkaar delen? Wat zouden we nog meer kunnen doen? En hoe kan de vereniging daarin ondersteunen?

Deelname is kosteloos

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding