pexels-photo-3184325

Digitale Kwaliteitstafel | Informatievoorziening

Datum
19 mei 2020 - 14:30
Plaats in agenda
Locatie
Zoom

De inschrijving voor de Online Ontmoetingen zijn gesloten, omdat het maximale aantal deelnemers voor de bijeenkomsten en de bijbehorende wachtlijsten zijn bereikt.

Als alternatief voor de afgelaste Kwaliteitstafels, organiseren we tijdens de 'Online Ontmoetingen' in mei vier digitale Kwaliteitstafels.

Digitale Kwaliteitstafels

De gezamenlijke werkagenda voor de kwaliteit en professionalisering van het intern toezicht in het voortgezet onderwijs is vastgesteld, maar de concrete invulling van de nieuwe koers ligt nog open. We willen als vereniging samen onze toekomst concretiseren. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening. De tien onderwerpen uit de werkagenda zijn geclusterd in vier thema’s die elk de basis vormen voor één van de online bijeenkomsten. Tijdens de Kwaliteitstafels kunt u in een open gesprek onder leiding van twee facilitators meepraten over de invulling van de vier thema’s. In deze interactieve werkvorm is veel ruimte voor ervaringsuitwisseling en casuïstiek. Uiteraard is er tijdens de digitale Kwaliteitstafel ook gelegenheid om met elkaar te praten over de gevolgen van corona op onze sectoren en de specifieke invloed op het thema dat centraal staat tijdens de sessie.

Bij elke Kwaliteitstafel zijn een bestuurslid en een lid van de Kwaliteitscommissie aanwezig. De sessies vinden plaats via het gebruiksvriendelijke programma Zoom. Als u zich aanmeldt, ontvangt u een uitgebreide handleiding en wordt u uitgenodigd voor een optioneel testmoment op woensdag 6 mei van 11.30-12.30 uur.


Informatievoorziening
Hoe halen we kwalitatieve informatie binnen?

Datum: Dinsdag 19 mei
Tijd: 14.30-15.00 uur inloop | 15.00-16.30 sessie
Locatie: Zoom (link ontvangt u één week voorafgaand)
Kwaliteitscommissie: Ben Plandsoen
Bestuur: Corrie Noom

Als toezichthouder is het van belang om op de hoogte te zijn van de verschillende thema’s die spelen in je organisatie. In deze middag bespreken we door middel van een interactieve werkvorm onder leiding van twee facilitators met elkaar door wie, op welke manier en waarover toezichthouders zich laten informeren. Hoe kunnen we actief informatie vergaren? Zijn we voldoende op de hoogte van actuele thema’s als krimp, huisvesting en digitalisering? Hoe gaan anderen hiermee om? En kan de vereniging hierin ondersteunen?

Deelname is kosteloos

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding