congres

Jaarcongres 2021

Datum
02 december 2021 - 10:00
Plaats in agenda
Locatie
Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

SAVE THE DATE

Jaarcongres VTOI-NVTK op 2 december 2021


Programma

Op donderdag 2 december is het weer zo ver: hét VTOI-NVTK Jaarcongres 2021! Met welke dilemma's krijgt u als toezichthouder te maken? En hoe gaan andere toezichthouders met soortgelijke dilemma's om? Dit jaar geen lange lijst van sprekers en presentaties, maar interessante praktijkvoorbeelden van collega-toezichthouders uit het hele land. Door middel van interactieve werkvormen zullen we ervaringen met elkaar uitwisselen en van elkaar leren!

Key note speaker - Jan Rotmans

Naast relevante voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, deelt Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, zijn visie op onderwijs van de 21e eeuw en welke rol u, als toezichthouder, daarin kunt spelen. Rotmans is een internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid. Volgens hem 'leven wij niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk'.

jan-rotmans

In zijn ogen ligt onderwijs en kinderopvang - en het toezicht daarop - aan de basis van de transitie van onze samenleving. Hij pleit voor een ware onderwijsrevolutie. Juíst daarom moeten wij kwaliteit van toezicht centraal stellen, verbeteren waar nodig en borgen voor de toekomst!

In 't kort

Datum: donderdag 2 december 2021
Tijd: hele dag
Locatie: Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
Aanmelden: binnenkort mogelijk

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding