default_agenda_breed-1780x400-44-38-q85

Najaarsbijeenkomst & Algemene Ledenvergadering

Datum
11 november 2019 - 16:00
Plaats in agenda
Locatie
Landgoed de Horst in Driebergen

Op 11 november houden we de najaarsbijeenkomst. Dan gaat de kwaliteitscommissie graag met u in gesprek over de thema’s waar zij aan werkt. Welke dat zijn, hoort u binnenkort. Ook houden we een algemene ledenvergadering waar onder andere de begroting voor 2020 wordt voorgelegd aan de leden. Daarnaast is er ruim tijd om te netwerken.

Onder leiding van Ina Brouwer (met een achtergrond in politiek, onderwijs en kinderopvang) kunt u aangeven hoe u denkt over de rol van de toezichthouder als het gaat over de kwaliteit van toezicht bij onderwijs en kinderopvang.
De maatschappelijke omgeving van uw eigen organisatie, maar ook de (landelijke) politiek praten over onderwijs en kinderopvang, en daarmee ook over de kwaliteit van intern toezicht; en ze hebben hier een mening over. Deze discussie komt voort uit brede maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook uit vrij recente incidenten.
Wat betekent deze ontwikkeling voor intern toezicht?
Hoe pak je je rol in het krachtenveld? Speelt dit een rol in uw Raad van Toezicht? Of moeten er basiseisen en regels komen en zo ja welke dan?

Zien wij u op maandag 11 november 2019, 16.00 - 20.30 op Landgoed de Horst in Driebergen?

Aanmelden?

Vul hieronder uw gegevens in

Ik schrijf me in voor... (meerdere keuzes mogelijk)

Zakelijke gegevens
Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding