luchtballon2_web.jpg

VTOI-NVTK feliciteert de NVTZ met haar jubileum!

Publicatie:
19 oktober 2018

VTOI-NVTK feliciteert de NVTZ met haar jubileum!

Onze “zustervereniging” de NVTZ ( vereniging van toezichthouders in de zorg) viert dit jaar haar 25- jarig bestaan. Als VTOI-NVTK feliciteren wij de NVTZ hiermee van harte en kijken ernaar uit om de goede samenwerking met hen voort te zetten!

De NVTZ viert dit jubileum met onder andere een lustrumfestival Van waarde blijven op 9 november in het Evoluon te Eindhoven: “Laat u verrassen door bijzondere en inspirerende perspectieven op waarde vanuit drie verschillende werelden: de samenleving, de praktijk van zorg en welzijn en governance”. Het festival wordt geopend met een aantal inspirerende plenaire sprekers, waaronder Prinses Laurentien namens de Missing Chapter Foundation, André Rouvoet; voorzitter Zorgverzekeraars Nederland, en Victor Groothengel; general manager Philips Health Systems Benelux.

Na de lunch bezoekt u de drie werelden, in de vorm van verschillende werksessies. Deze worden gegeven door een keur aan betrokken denkers en doeners uit zorg en welzijn, waaronder: Annemarie van Dalen, An Verlinde, de NVZD, Marianne Luyer en Johan Bouwmeester, Ruud Klarenbeek (JP van den Bent) en Abeltje Hoogenkamp. U vindt hier alle sessies.

Als lid van de VTOI-NVTK kunt u tegen het gereduceerde ledentarief aan het festival deelnemen. U kunt hiervoor de kortingscode gebruiken via deze download. Voor vragen kunt u contact opnemen met de NVTZ.

Downloads / documenten

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding