advies_web

Najaarsconferentie 19 november 2018 - laatste nieuws!

Publicatie:
16 november 2018

Op maandag 19 november vindt onze Najaarsconferentie (waaronder de 33ste Algemene Ledenvergadering) plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaan we - leden, bestuur en (externe) deskundigen zoals Pieter Huisman, Arthur Hol en Ellen Schellekens onder leiding van moderator Willem van Leeuwen met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen van toezichthouden en dan in het bijzonder gekoppeld aan de uitwerking en implementatie van het Verenigingsconvenant van de VTOI-NVTK. Uiteraard is er volop ruimte om collega - toezichthouders te ontmoeten tijdens de maaltijd. Aansluitend hierop wordt de 33ste ALV gehouden.

Locatie

De najaarsconferentie vindt plaats in het Bovaghuis, Kosterijland 15, 3981 AJ in Bunnik. Het station van Bunnik ligt op 10 minuten loopafstand. De routebeschrijving kunt u via deze link opvragen.

Programma

Inloop met koffie en thee: vanaf 15:30 uur
Start programma: 16:00 uur
Maaltijd: 17:45 uur
ALV: 18:45 uur

Verenigingsconvenant en vergaderstukken

Voor het eerste gedeelte van de najaarsconferentie zijn er geen vergaderstukken, maar als u het Verenigingsconvenant en de aanbiedingsnotitie nog een keer wilt nalezen, dan kan kunt u deze hier vinden. U vindt de agenda en de vergaderstukken (na inlog op het beveiligde gedeelte van onze website) onderaan deze pagina bij downloads. Graag wijzen wij u erop dat de documenten uit de vergaderset vertrouwelijk zijn. Ik verzoek u dan ook deze niet verder aan derden te verspreiden. Dit geldt niet voor het Verenigingsconvenant. We rekenen hierbij op uw medewerking. Uiteraard kunt u de documenten wel delen met de collega toezichthouders van uw eigen organisatie.

Afsluiting

We verwachten de bijeenkomst ronr 19:30 uur af te sluiten, hierna bent u van harte welkom om koffe of thee te blijven drinken en na te praten.

We zien er naar uit u te ontmoeten komende maandag!

Heeft u zich nog niet opgegeven en wilt u toch graag komen? Neem dan telefonisch (079- 36 38 104 ) of per e-mail contact op met het bureau van de VTOI-NVTK.

Terug naar de lijst

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding